31 Οκτωβρίου 2013

To IsoHunt έκλεισε, ζήτω το IsoHunt!

Δεν πέρασαν καν δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση διακοπής λειτουργίας του IsoHunt, μετά το βαρύ πρόστιμο των 110 εκατομμυρίων δολαρίων και το δημοφιλές torrent site εμφανίστηκε ξανά στο web!

Στη νέα διεύθυνση, IsoHunt.to, το site δείχνει ακριβώς όπως στο παρελθόν και τα στατιστικά αναφέρουν πως υπάρχουν πάνω από 13,7 εκατομμύρια torrents και περισσότερα από 17,3 Τerabytes δεδομένων.

Όπως αναφέρουν πηγές "εκ των έσω", πάντως, ο ιδιοκτήτης του αρχικού IsoHunt, Gary Fung, δεν έχει καμία σχέση με το νέο, ούτε και κάποιος από την ομάδα του.

Πριν το κλείσιμο της υπηρεσίας, είχε εντοπιστεί μία ομάδα με την ονομασία ArchiveTeam η οποία ήθελε να αντιγράψει (κυριολεκτικά!) το IsoHunt, όπως και έκανε, παρότι ο Fung κατέβασε το site δύο μέρες νωρίτερα για να αποτρέψει το γεγονός.

Το ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από αυτή την ομάδα δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού εικάζεται πως μπορεί να είναι ακόμη και η MPAA με στόχο να παγιδεύσει χρήστες που διακινούν παράνομα περιεχόμενο και νομίζουν πως χρησιμοποιούν το αυθεντικό site...

πηγη: http://e-pcmag.gr/news/isohunt-ekleise-zito-isohunt

1 σχόλιο: